Driver

Driver free 1.1.0

Wilde achtervolgingen en smeulend rubber op je iPhone

Wilde achtervolgingen en smeulend rubber op je iPhone Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Puike soundtrack

TEGEN

  • Geen

Goed
7

Wilde achtervolgingen en smeulend rubber op je iPhone

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de iPhone > Games > Racespellen categorie voor alternatieve applicaties.

Driver is een 'port' ofwel een kopie van het populaire pc / PlayStation / GameBoy spel. Het spel is in principe een race-game maar er zijn leuke actie-elementen ingebouwd. In deze probeerversie mag je een oefenronde rijden in een parkeergarage en assisteren bij een heuse bankroof.

Missie 1: The Bank Job. Jouw taak: razendsnel naar de plek des onheils rijden en je medeschurken oppikken. Onder het genot van zwoele, funky muziek rijd je door de straten van Miami, terwijl de tijd gestaag doortikt. Binnen die tijd moet je naar een bank rijden en de vluchtende knapen oppikken. Natuurlijk krijg je als 'driver' goed betaald. De steden in het spel zijn vrij uitgebreid en op een kaart is je route reeds uitgestippeld.

Voor de besturing van je wagen kies je uit drie methoden: een D-pad (pijltjes op het scherm), de Accelerometer of Virtual Stick (een joystick op het scherm). Het rijden met de bewegingssensor is vrij lastig, de andere methodes werken beter. Ook de camerapositie in Driver is aan te passen: je kiest uit een achteraanzicht of blikveld vanachter je stuur. In deze versie krijg je een goed beeld van de game, al ben je snel uitgesjeesd. Eén missie en één oefenparcours blijken wel erg karig.

Ondergetekende heeft Driver in haar oude(re) glorie mogen aanschouwen en het moet worden gezegd: deze versie ziet er stukken beter uit! Onder het genot van radiostations C.U.T.E en K.U.L.T FM glijd je comfortabel door de straten. Met de Virtual Stick-besturing speelt Driver als vanouds en dankzij de sublieme graphics en geluid misschien wel nét iets beter.

Meeste downloads Racespellen voor Iphone

Meer
Driver

Download

Driver free 1.1.0

Beoordelingen about Driver